Nyomtatás
PDF

Cseh korona árfolyam ma - Cseh korona valuta árfolyam (CZK-HUF árfolyam)

on . Posted in Árfolyamok - Cseh korona árfolyam

CSEH KORONA ÁRFOLYAM - Cseh korona árfolyam ma - Cseh korona valuta árfolyam (CZK-HUF árfolyam). A legfrissebb, mai cseh korona/forint árfolyam megtalálható oldalunkon. A cseh korona valuta árfolyamának adatait a Európai Központi Bank szolgáltatja. Bankok és pénzváltók korona árfolyamai, cseh korona deviza árfolyamok, részletes grafikonok.

CZK Cseh korona árfolyam

Az alábbi táblázatok és grafikonok a cseh korona forinthoz viszonyított aktuális árfolyamát mutatják, melyek néhány percenként frissülnek:

Cseh korona-forint valutaváltó:
Source: Rate
A cseh korona (csehül koruna česká) Csehország hivatalos pénzneme, melyet 1993. február 8-án vezettek be. Megjelenése és Szlovákia Csehországtól való elszakadása közötti rövid időszakban a csehszlovák korona maradt a hivatalos fizetőeszköz. A korona váltópénze a haléř (h).

Csehország az Európai Unióhoz 2004 óta csatlakozó 12 állam azon csoportjához tartozik, amelyek viszonylag lassan haladnak az euró bevezetése felé. A koronát várhatóan 2019 körül váltja majd fel az euró.

Az Európai Központi Bank mai napi hivatalos cseh korona árfolyamát megtalálja weboldalunk jobboldali sávjában! >>>

Kérjük kattintson Csehország zászlajára CZK és ekkor láthatja, hogy 1 korona mennyit ér a táblázatban szereplő többi valutához viszonyítva a mai napon érvényes hivatalos árfolyam szerint.